Talvileirin 3.-5.2.2023 ohjelma

Tervetuloa Artemiksen talvileirille 3.-5.2. Kisakeskuksen urheiluopistolle Fiskarsiin. Tämän vuoden leirille on lähdössä parikymmentä seuran jäsentä. Linkki ohjelmaan

Leirin hinnat ovat:
120 eur (pe-su)
100 eur (la-su)
+ 10 euroa lauantai-illan sauna

Leirimaksun voi maksaa seuran tilille (FI44 5780 3820 1968 96 , viestiksi talvileiri/oma nimi) tai käteisellä/Mobilepaylla paikan päällä. Myös työnantajan liikuntaedut käyvät; mahdollisista maksutavoista löytyy lista täältä: https://www.artemishelsinki.com/ota-yhteytta/yhteystiedot/. Jos maksat etukäteen, ota kuitti mukaan/kännykkään, kiitos.

Majoitustiloissa Kisakeskuksessa on valmiina liinavaatteet ja pyyhkeet. Sisäkengät on hyvä ottaa mukaan, sillä molemmissa ammuntatiloissa niitä tarvitaan. Saunasta on perinteisesti ollut avantouintimahdollisuus järvessä. Seura ei tänä vuonna tarjoa saunajuomia.

Leirikisojen säännöt ja kulku selviävät tarkemmin paikan päällä. RRR 2023 -kisan kulku kuvataan täällä (linkki). Lauantain erikoiseen tarvitaan vähintään neljä nuolta ja liikkumiseen sopiva asustus. Muihin kisoihin kolme nuolta. Kynä olisi hyvä olla matkassa.

Reitti Kisakeskukseen kulkee Karjaan ja Pohjan kautta. Heti Pohjan keskustan jälkeen käännytään tieltä 111 Kisakeskuksen kyltin mukaan oikealle ja ajetaan 13 km samaa tietä perille asti (http://goo.gl/maps/KBisn). Navigaattoreissa pitäisi toimia osoite Kullaanniemi 220, Raasepori. Huoneiden avaimet luovutetaan päärakennuksen vastaanotossa.

Tervetuloa!