Junioritoiminta

Lapset irrottavat nuolia taulusta Artemiksen junioriharjoituksissa Maunulan liikuntahallissa.

Jousiammunta sopii myös lapsille ja nuorille. Laji kehittää mm. motoriikkaa, keskittymiskykyä ja ryhtiä. Rauhallisena yksilölajina jousiammunta sopii usein esimerkiksi sellaisille lapsille, jotka eivät joukkuepallopeleistä innostu. Jousiammunta on edullinen ja turvallinen laji.

Junioreilla sopiva aloitusikä riippuu lapsen keskittymiskyvystä sekä voimatasosta vaihdellen noin 7 ja 10 ikävuoden välillä. Kilpatasolla ensimmäinen luokka on kilpailuvuonna 11 vuotta täyttäville ja sitä nuoremmille jousiampujille.

Artemiksen junioriharjoitukset jäsenille Maunulan liikuntahallissa talvikaudella 2023-2024 1.11.2023 alkaen (30.4. saakka). 

  • lauantaisin klo 11.00-12.30 (valmennusryhmä, lähtökohtaisesti omalla jousella harjoittelevat junnut, mutta myös seuran jousilla harjoittelevat junnut)
  • keskiviikkoisin klo 18-19.30 (alkeisvalmennus- ja valmennusryhmä, lähtökohtaisesti omalla jousella harjoittelevat junnut)

Harjoituksissa on koulutettu ohjaaja tai valmentaja paikalla.

Koululaisten lomien (syys-, joulu- ja talvilomat) aikaan harjoitusvuoroissa voi olla muutoksia. Niistä ilmoitetaan hyvissä ajoin etukäteen seuran nettisivuilla ja Facebookissa.

Valmennusmaksu on 160 euroa. Sen voi maksaa kahdessa erässä (2×80) siten, että ensimmäinen erä maksetaan syyskaudella ja toinen kevätkaudella. Valmennusmaksut käytetään valmentajien ja ohjaajien kulukorvauksiin sekä seuran junioritoimintaan liittyvän kaluston jne. ylläpitoon.

Turvallisen harrastamisen perusteet jo taitavat juniorit saavat käydä kaksi kertaa veloituksetta tutustumassa junioriharjoituksiin. Sen jälkeen osallistuminen edellyttää Artemiksen jäsenyyttä (39 eur v.2023), Maunulan hallin kausikorttia (44 eur/12 kk) sekä valmennusmaksuun (160 eur) sitoutumista.

Huom. harjoitukset ovat vain jäsenille. Uusia junioreita otetaan lajin pariin säännöllisesti. Lisätiedot: Kari Koskinen, puh. 040 510 1502 tai kari.koskinen@artemishelsinki.com