Alkeisopetus

Maunulan tutustumiskurssi on alkanut, ja nuolet ovat pöydällä valmiina ohjattua harjoitusta varten.

Ensinuolet-kurssit

Ensinuolet-kurssi on kuuden kurssikerran mittainen tähtäinjousiammunnan alkeiskurssi, jota järjestetään Suomen Jousiampujain Liiton jäsenseuroissa ympäri Suomea. Yksittäinen kurssikerta on kahden tunnin mittainen, joten kurssin kokonaiskesto on 12 tuntia. Kurssilla saat hyvät perustaidot jousiammuntaharrastukselle. Kts. www.ensinuolet.fi

150 euron kurssimaksuun sisältyy opetuksen lisäksi rannesuoja, sormiläppä ja -lenkki sekä jumppakumi. Huom.! Artemiksen tutustumiskurssin käyneille Ensinuolet-kurssin hinta on 100 euroa.

Tutustumiskurssit

Artemiksen järjestämät tutustumiskurssit ovat edullinen ja tehokas tapa tutustua jousiammuntaan. Artemiksen tutustumiskurssilla opit perusteet kaikista jousiammunnan yleisimmistä aselajeista seuran ampujien opastuksella:

  • Tähtäinjousi
  • Vaistojousi
  • Pitkäjousi
  • Taljajousi
  • Ratsujousi

Kurssin jälkeen itselle sopivan jousiammuntalajin valitseminen ja harrastuksen jatkaminen aluksi seuran lainavälineillä onnistuu helposti.

Tutustumiskurssit järjestetään Maunulan liikuntahallissa, ja niitä pidetään yleensä kaksi syyskaudella ja kaksi kevätkaudella.

Tutustumiskurssin hinta on 60 euroa sisältäen kolme kahden tunnin opetuskertaa seuran välinein sekä kurssimateriaalin. Kursseille otetaan rajallinen määrä aikuisia sekä 15-18 vuotiaita junioreita. Huom. nuoremmat juniorit voivat tulla kokeilemaan jousiammuntaa erillisillä juniorivuoroilla. Kts. lisätiedot seuran junioritoiminnasta.

Seuraavista kursseista päätetään heti, kun pandemiatilanteen kehittyminen sen mahdollistaa.

Ratsujouseen tutustumiset on tarkoitettu ennen kaikkea ratsastusta jo harrastaville tai vähintään sen alkeet hallitseville. Ratsujousella voi ampua ilman hevostakin, joten kaikki ovat tervetulleita tutustumaan.

Tutustumiskurssien osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä saatavien ohjeiden mukaisesti viimeistään eräpäivänä. Maksamatta jääneet varaukset myydään peruutuspaikkoina.

Alkavat kurssit

Ei alkavia kursseja.