Hallimaksut

Hallin pöydällä on vihreä possu, johon kertamaksu maksetaan.

Harjoittelu Maunulan hallilla on maksullista. Maksuvaihtoehtoina ovat Ampumaurheilun kausikortti ja käyntikertakohtainen maksu.

Ampumaurheilun kausikortti

Kausikortti on tarkoitettu vain hallin käyttäjäseurojen (Artemis ja ampumaseurat) jäsenille, ja sen voi hankkia suoraan Helsingin kaupungilta Pirkkolan uimahallin kassalta.

Kortin hinnat (vuonna 2023-2024) ovat:

  • aikuiset: 88 euroa
  • alle 20-vuotiaat ja yli 63-vuotiaat: 44 euroa

Kausikortin kausi ladataan Helsingin liikuntapalveluiden asiakaskortille (jos asiakaskorttia ei ennestään ole, se maksaa 4 euroa). Kauden voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai työnantajan liikuntaeduilla. Kausi on voimassa 365 päivää ensimmäisestä leimauksesta lukien.

Korttiin liittyvät kyselyt voi seuran puolella tehdä osoitteeseen sihteeriatartemishelsinki.com

Kortti näytetään vahtimestarin kopin tiskillä olevalle lukijalaitteelle aina hallille tultaessa. Kaikki seuran vuorot ovat käytettävissä kortilla, ja seuran välineet ovat lainattavissa mentorivuoroilla. Seuran juniorijouset ovat käytettävissä vain junioriharjoituksissa.

Kortille ladattu kausi kelpaa vain Maunulan ampumahalliin, ei siis esim. kuntosalille, ja se on ensisijainen, suositeltu ja edullinen vaihtoehto harjoitteluun. Ampumahallin ovessa on sähköinen lukko, josta ei pääse ilman korttia.

Kertamaksumahdollisuus ja seuran välineiden lainaaminen

Kertamaksu on tarkoitettu erityisesti uusille jäsenille ja seuran välineillä harjoitteleville. Hinnat kaudella 2023-2024:

  • kertakäynti ilman kausikorttia (sisältää seuran jousen lainaamisen tarvittaessa): 10 euroa
  • pelkkä seuran jousen lainaaminen (kausikortin jo hankkineille): 5 euroa

Kertamaksulla harjoittelu ja seuran välineiden lainaaminen on mahdollista vain mentoroiduilla vuoroilla sekä muiden ohjattujen harjoitusten aikana. Vuoron mentori käy hallin aulassa hakemassa kertamaksulla harjoittelemaan tulevat vuoron alussa. Kertamaksu maksetaan MobilePaylla tai liikuntaedun mobiilimaksulla. Alaikäisten harjoituksia seuraavilta huoltajilta ei maksuja peritä. Mentori tai harjoituksen vetäjä toimittaa kertamaksulla harjoittelemaan tulevien määrän vahtimestarille, josta tiedot siirtyvät kootusti seuralle menevään laskuun.