Hallimaksut

Hallin pöydällä on vihreä possu, johon kertamaksu maksetaan.

Harjoittelu Maunulan hallilla on maksullista. Maksuvaihtoehtoina ovat Ampumaurheilun kausikortti ja käyntikertakohtainen maksu.

Ampumaurheilun kausikortti

Kausikortti on tarkoitettu vain hallin käyttäjäseurojen (Artemis ja ampumaseurat) jäsenille, ja sen voi hankkia suoraan Helsingin kaupungilta Pirkkolan uimahallin kassalta. Kortin hinnat (vuonna 2021-2022) ovat:

  • aikuiset: 88 euroa
  • alle 20-vuotiaat ja yli 63-vuotiaat: 44 euroa

Lisäksi tarvitaan Liikuntaviraston älykortti (4 euroa). Kausikortin voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai työnantajan liikuntaeduilla. Kortti on voimassa 365 päivää ostohetkestä lukien.

Kortti näytetään vahtimestarin kopin tiskillä olevalle lukijalaitteelle aina hallille tultaessa. Kaikki seuran vuorot ovat käytettävissä kortilla, ja seuran välineet ovat lainattavissa valvotuilla vuoroilla. Seuran juniorijouset ovat käytettävissä vain lauantain junioriharjoituksissa.

Kortti kelpaa vain Maunulan ampumahalliin, ei siis esim. kuntosalille, ja se on ensisijainen, suositeltu ja edullinen vaihtoehto harjoitteluun. Ampumahallin ovessa on sähköinen lukko, josta ei pääse ilman korttia.

Kertamaksumahdollisuus

Kertamaksu on tarkoitettu erityisesti uusille jäsenille ja seuran välineillä harjoitteleville. Käyntikertakohtaiset hinnat:

  • aikuiset: 10 euroa
  • alle 20-vuotiaat, yli 63-vuotiaat, eläkeläiset ja opiskelijat: 5 euroa

Kertamaksulla harjoittelu on mahdollista vain mentoroiduilla vuoroilla sekä muiden ohjattujen harjoitusten aikana. Vuoron mentori käy hallin aulassa hakemassa kertamaksulla harjoittelemaan tulevat 15 minuuttia vuoron alkamisen jälkeen. Kertamaksu maksetaan seuran säästöpossuun käteisellä (varaa mieluiten tasaraha). Kertamaksun hinta on sama myös omilla välineillä harjoiteltaessa. Alaikäisten harjoituksia seuraavilta huoltajilta ei maksuja peritä. Mentori tai harjoituksen vetäjä toimittaa kertamaksulla harjoittelemaan tulevien määrän vahtimestarille, josta tiedot siirtyvät kootusti seuralle menevään laskuun.