Junioritiedote/talviloma, ohjausmaksut, Maunulan remontti ym.

Koulujen talvilomaviikolla (vko 8) harjoittelemme normaalisti lauantaina 18.2. klo 11 ja klo 12.30. Keskiviikkona 22.2. kaikki pääkaupunkiseudulla lomailevat junnut ovat tervetulleita divarikisaan, jossa voi merkkauttaa 30 nuolen (10 kolmen nuolen sarjaa) tai 60 nuolen tuloksen. Myös seuran jouset ovat kilpailijoiden käytössä, mutta silloin kannattaa etukäteen ilmoittautua Juusolle.

Lauantaina 25.2. lomailemme eli silloin ohjattuja junnutreenejä ei ole. Omilla välineillä voi harjoitella tuolloinkin normaalisti.

Kevätkauden ohjausmaksut (80 eur) laskutetaan lähipäivinä siten, että eräpäivä on viimeistään 1.3. Lasku tulee sähköpostiin Visman järjestelmän kautta.

Maunulan hallissa viimeinen junnuharjoitus on lauantaina 25.3. Hallin remontti kestää noin puoli vuotta. Sovimme Espoon Tapiolassa hyvien julkisten yhteyksien päässä harjoittelevan Robin Hoodin kanssa yhteisistä harjoituksista. Yhdistelemme junnuryhmiä ja niihin osallistuu valmentajia molemmista seuroista. Vapun jälkeen siirrytään ulkoradalle eli järjestely on kevään osalta lyhytaikainen.

Seuraava PKS-junnu-cupin osakisa käydään WT:n hallissa Vilhovuorenkadulla sunnuntaina 26.3.