Tiedote junioreiden huoltajille

Artemiksen junioriharjoitukset jatkuvat tulevana lauantaina (11.9.) Maunulan liikuntahallissa.

Ryhmiä on kaksi, klo 11-12.30 ja klo 13-15. Ensimmäinen ryhmä sopii mm. sellaisille lapsille ja nuorille, jotka ovat hiljattain aloittaneet jousiammunnan, joilla ei ole kilpailullisia tavoitteita tai myöhempi vuoro ei sovi aikatauluun.

Jälkimmäisessä ryhmässä on tasokkaampaa valmennusosaamista. Tämä ryhmä on ensisijainen valinta niille jousiampujille, joilla jo on kilpailukokemusta ja haluavat sitä lisää. Ryhmään osallistuvilla pitäisi olla oman jousen hankinta vähintään suunnitelmissa.

Ryhmiin otetaan aluksi vain Artemiksen toiminnassa jo mukana olleita. Osallistuvilta tultaneen perimään valmennusmaksu. Sen suuruudesta ja maksutavasta päätetään syyskuun aikana.

Alkeisopetusta uusille aloittelijoille järjestetään vielä syksyn aikana. Päätökset aloittamisesta tehdään lähipäivinä ja niistä tiedotetaan ensin alkeisopetusjonoon jo ilmoittautuneille. Lisätiedot: Juuso Heikkilä, puh. 040 557 0667