Junioritiedote

Artemiksella on talvikaudella 2021-2022 (30.4. saakka) Maunulan liikuntahallissa kolme vain junioreille tarkoitettu ohjattua vuoroa:
Lauantai klo 11-12.30
Lauantai klo 13-15
Keskiviikko klo 17.30-18.30

Keskiviikon vuoro ja lauantain myöhempi vuoro ovat tarkoitettu lähtökohtaisesti sellaisille junioreille, joilla on oma jousi jo hankittuna tai suunnitteilla.

Harjoituksissa on aina koulutettu ohjaaja tai valmentaja paikalla. Keskiviikkoiltaisin klo 18.30- paikalla on myös aikuisten valmennusryhmän valmentajia ja jäseniä. Keskiviikkoiltaisin pidetään mm. kilpailunomaisia harjoituksia sekä divarikilpailuja. Niistä ilmoitetaan etukäteen.

Koululaisten lomien (syys-, joulu- ja talvilomat) aikaan harjoitusvuoroissa voi olla muutoksia. Niistä ilmoitetaan hyvissä ajoin etukäteen seuran nettisivuilla ja Facebookissa.

Valmennusmaksu on 150 euroa. Sen voi maksaa kahdessa erässä (2×75) siten, että ensimmäinen erä maksetaan syyskauden alussa ja toinen erä vuodenvaihteen jälkeen. Valmennusmaksut käytetään valmentajien ja ohjaajien kulukorvauksiin sekä seuran talouden paikkaamiseen pitkän pandemiajakson jälkeen.

Turvallisen harrastamisen perusteet jo taitavat juniorit saavat käydä veloituksetta tutustumassa junioriharjoituksiin. Sen jälkeen osallistuminen edellyttää Artemiksen jäsenyyttä (30 eur v.2021), Maunulan hallin kausikorttia (44 eur/voimassa 12 kk) sekä valmennusmaksuun (150 eur) sitoutumista.

Artemis järjestää pandemiatilanteen helpottaessa alkeisopetusta myös uusille junioreille. Niistä tiedotetaan erikseen.

Lisätiedot: Juuso Heikkilä, puh. 040 557 0667, juuso@artemishelsinki.com