Tiedote junioreiden vanhemmille 6.9.

Jousiammunnan junioriharjoitukset Maunulan hallissa jatkuvat ylihuomenna lauantaina 8.9. tuttuun tapaan nuorempien osalta klo 11.45-13 ja vanhempien ryhmä klo 13-14.30. Sisäänpääsy aulasta halliin klo 11.45 ja klo 13. Junioriharjoitusten ohjaajina toimivat Juuso H., Katja P. ja Topi  V.

Kertamaksu hallissa on viisi euroa. Omalla jousella harjoittelevien ja sellaisen hankkimista vakavasti suunnittelevien kannattaa ehdottomasti liittyä seuran jäseneksi ja hankkia edullinen kausikortti. Lisätiedot täältä: http://www.artemishelsinki.com/hallilla/hallimaksut/

Lauantain harjoitukset ovat periaatteessa vain seuran jäsenille. Liittymispakkoa ei kuitenkaan ole eikä jäsenyyttä kontrolloida. Useampi viikko/kuukausi kannattaa joka tapauksessa käydä harjoittelemassa ennen liittymistä.

Alle 10-vuotiaiden lasten vanhempien on hyvä olla läsnä harjoituksissa. Vanhempien ei tarvitse osallistua toimintaan, mutta erityisesti turvallisuusmääräysten valvontaan tarvitaan useampia silmäpareja. Yli 10-vuotiaiden lasten vanhemmat voivat halutessaan olla myös läsnä harjoituksissa.  Vanhempien junioreiden ryhmässä otamme näin syksyn tullen taas tiukempaa linjaa kännykän käyttöön harjoitusten aikana. Asiasta kannattaa keskustella jo kotona.

Suunnittelemme juniorivalmennusryhmätoiminnan aloittamista. Ryhmä harjoittelisi lokakuusta alkaen kaksi kertaa viikossa, lauantaisin sekä tiistaisin ja/tai torstaisin. Ryhmän tarkoituksena on tukea ja kannustaa junioreita tavoitteellisempaan harrastamiseen ja osallistumaan ensin pääkaupunkiseudun harjoituskilpailusarjaan sekä muihin lähialueen kilpailuihin. Ryhmään ovat tervetulleita yli 10-vuotiaat, omalla jousella harjoittelevat (tai sellaisen pikimmiten hankkivat) seuran jäsenet. Kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä Juusoon.

Tapaamisiin hallilla!