Hallimaksut

Hallin pöydällä on vihreä possu, johon kertamaksu maksetaan.

Harjoittelu Maunulan hallilla on maksullista. Maksuvaihtoehtoina ovat Ampumaurheilun kausikortti ja käyntikertakohtainen maksu.

Ampumaurheilun kausikortti

Kausikortti on tarkoitettu vain hallin käyttäjäseurojen (Artemis ja ampumaseurat) jäsenille, ja sen voi hankkia Pirkkolan uimahallin kassalta tai Töölön kisahallin pääkassalta (Huom. Kisahallin pääkassa on auki vain ark. 9-16). Kortin hinnat ovat

  • aikuiset: 84 euroa
  • alle 20-vuotiaat ja yli 63-vuotiaat: 42 euroa

Lisäksi tarvitaan Liikuntaviraston älykortti (4 euroa). Kortin voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai aikuisten kortin osalta liikuntaseteleillä, ja se on voimassa 3.9.2018-30.4.2019 eli koko talvikauden.

Kortti näytetään vahtimestarin kopin tiskillä olevalle lukijalaitteelle aina hallille tultaessa. Kaikki seuran vuorot ovat käytettävissä kortilla, ja seuran välineet ovat lainattavissa valvotuilla vuoroilla. Seuran juniorijouset ovat käytettävissä vain lauantain junioriharjoituksissa.

Kortti kelpaa vain Maunulan ampumahalliin, ei siis esim. kuntosalille, ja se on ensisijainen, suositeltu ja edullinen vaihtoehto harjoitteluun. Ampumahallin ovessa on sähköinen lukko, josta ei pääse ilman korttia.

Kertamaksumahdollisuus

Kertamaksu on tarkoitettu erityisesti uusille jäsenille ja seuran välineillä harjoitteleville. Käyntikertakohtaiset hinnat:

  • aikuiset: 10 euroa
  • alle 20-vuotiaat, yli 63-vuotiaat, eläkeläiset ja opiskelijat: 5 euroa

Hallivalvoja käy hallin aulassa hakemassa kertamaksulla harjoittelemaan tulevat 15 minuuttia vuoron alkamisen jälkeen (tiistaisin klo 18.15. ja sunnuntaisin klo 15.15) Hallivalvoja lukee kertamaksulla harjoittelemaan tulevat seuran kortilla aulan lukijalaitteessa. Kertamaksu maksetaan seuran säästöpossuun. Kertamaksun hinta on sama myös omilla välineillä harjoiteltaessa. Kertamaksulla harjoittelu on mahdollista vain seuran hallivalvojan ollessa paikalla sekä muiden ohjattujen harjoitusten aikana. Alaikäisten harjoituksia seuraavilta huoltajilta ei maksuja peritä.