Uudet seurapaidat

Uudet laadukkaat seurapaidat on nyt sovitettavissa Maunulan hallilla valvonta- sekä junnuvuorojen aikaan (ti klo 18-20, la klo 11.45-14.30 ja su klo 15-17).

Lyhythihaisen kauluspaidan ja pitkähihaisen fleecen hinta on 30 eur/kpl. Jos ostaa kaksi tai useamman paidan, niin hinta on 25 eur.

Tilaukset (malli, koko ja nimi) sähköpostilla sihteeriatartemishelsinki.com. Kannattaa toimia ripeästi, tilaus lähtee 31.1.

Edit: Sekä paita että fleece ovat uutta mallia, mutta aika samannäköisiä kuin vanhatkin (väri tumma sininen valkoisin merkein). Molempiin tulee rintaan seuran kangasmerkki ja selkään teksti ARTEMIS. Paidasta on saatavilla koot S-XXL (miesten malli) ja XS-XXL (naisten malli), ja fleecestä koot S-5XL (miesten malli) ja XS-XXL (naisten malli). Paidoista on lähes kaikki koot sovitettavana ja fleecestä muutamia kokoja. Fleecejen mittataulukot löytyvät hallilta sekä tästä:

Paita on jatkossa seuran virallinen kisapaita yhdessä nykyisen paitamallin kanssa. Seuran tunnuksilla varustettu paita on pakollinen varuste osallistuttaessa Suomen Jousiampujain Liiton alaisiin kilpailuihin.