Talvileiri 2018 – ohjelma ja ilmoittautuminen

Artemiksen talvileiri järjestetään tällä kertaa 5.-7.1.2018 Kisakeskuksen urheiluopistolla Fiskarsissa, Raaseporissa.

Leirin ohjelmassa on mm. ohjattua harjoittelua, ammuntasuorituksen videoanalyysiä, leikkimielinen joukkuekisa, saunomista rantasaunalla sekä tietenkin jousiammuntaa. Tarkempi ohjelma löytyy tästä:

Mukaan ovat erittäin tervetulleita kaikki artemislaiset jousiampujat aselajiin ja ammuntakokemukseen katsomatta. Jos et ole vielä hankkinut omaa jousta, seuran alkeisvälineitä voi myös etukäteen sopimalla lainata leirikäyttöön.

Leirimaksut ovat 55 eur (pe-su), 45 eur (la-su) ja 25 eur (vain la tai su). Leirimaksu sisältää ohjelman, majoituksen ja ruokailut.

Leirille järjestetään yhteiskuljetus, joka lähtee pe 5.1. n. klo 17 ja kulkee alustavasti reittiä Pasila – Haaga – Leppävaara – Espoon keskus -> Kisakeskus sekä su 7.1. klo 13 alkaen takaisin. Lopullinen reitti ja aikataulu sovitetaan osallistujien mukaan. Yhteiskuljetuksen hinta on 20 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset leirille sähköpostilla la 23.12.2017 mennessä osoitteeseen sihteeriartemishelsinki.com. Kerro ilmoittautuessasi mitkä päivät olet mukana sekä osallistutko yhteiskuljetukseen. Mainitsethan myös mahdollisesta erikoisruokavaliosta.

Tervetuloa mukaan!