Seuran investointeja ihmisiin ja kalustoon

Artemis on viimeisen reilun vuoden aikana kouluttanut kustantanut kahden uuden VOK1- ja yhden VOK2-tason valmentajan kouluttautumisen. Seuralle valmentajakoulutukset ovat iso investointi. Osaamisen lisääminen on hyvin tärkeää, kun parannamme tekemisen tasoa urheiluseurassa.

Syksyn aikana 2017 on jo tehty ja päätetty investoinneista kaikkiin suorituspaikkoihin; halliin, maastoon ja ratsastusmaneesiin. Osa investoinneista on sellaisia, että niistä päästään nauttimaan vasta ensi keväänä.

Seuran suurin vuosittainen investointi on perinteinen talvileiri. Osallistumismaksuilla katetaan vain noin kolmannes leirin kuluista. Vuoden 2018 leiri pidetään loppiaisviikonloppuna Kisakeskuksen urheiluopistolla.

Kuvassa tämän viikon investointi – taljajousiprässi jäsenten käyttöön. Vielä toimituksessa olevien lisäosien avulla prässillä pitäisi onnistua kaikkien taljajousien säätäminen. Investoimme seuran kalustoon, jotta kynnys taljajousiammunnan aloittamiseen ja harrastamiseen olisi vielä entistäkin alhaisempi.

PS:Haluatko ansioluetteloosi VOK1-tasoisen valmentajatutkinnon? Seura etsii pian jälleen uusia vapaaehtoisia ensi vuoden koulutukseen.