Talvileiri 2015 – ohjelma ja ilmoittautuminen

Artemiksen perinteinen talvileiri järjestetään tänä talvena 9.-11.1.2015 jo tutuksi käyneessä paikassa eli Kisakeskuksen urheiluopistolla Fiskarsissa, Raaseporissa.

Leirin ohjelmassa on mm. välineiden viritystä, ammuntasuorituksen videoanalyysiä, leikkimielinen joukkuekisa, saunomista rantasaunalla sekä tietenkin jousiammuntaa. Tarkempi ohjelma löytyy tästä: Leiriohjelma

Mukaan ovat erittäin tervetulleita kaikki artemislaiset jousiampujat aselajiin ja ammuntakokemukseen katsomatta. Jos et ole vielä hankkinut omaa jousta, seuran alkeisvälineitä voi myös lainata leirikäyttöön.

Leirimaksut ovat 50 eur (pe-su), 40 eur (la-su) ja 20 eur (vain la tai su). Leirimaksu sisältää ohjelman, majoituksen ja ruokailut.

Leirille järjestetään yhteiskuljetus, joka lähtee pe 9.1. n. klo 17 ja kulkee alustavasti reittiä Pasila – Haaga – Leppävaara – Espoon keskus -> Kisakeskus sekä su 11.1. klo 13 alkaen takaisin. Lopullinen reitti ja aikataulu sovitetaan osallistujien mukaan. Yhteiskuljetuksen hinta on 15 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset leirille sähköpostilla pe 19.12.2014 mennessä osoitteeseen sihteeri(ät)artemishelsinki.com. Kerro ilmoittautuessasi mitkä päivät olet mukana sekä osallistutko yhteiskuljetukseen. Mainitsethan myös mahdollisesta erikoisruokavaliosta.

Pyydämme ilmoittautumisen yhteydessä vastaamaan myös seurakyselyyn: https://my.surveypal.com/133._Oman_seuran_analyysi

Tervetuloa viettämään mukava viikonloppu jousiammunnan parissa hyvässä seurassa!