A-W Junnukisa 2, 13.4. Helsingissä

Helsinkiläiset jousiammuntaseurat Artemis ja Wilhelm Tell järjestävät yhdessä lauantaina 13.4. junnuille tarkoitetun kilpailun, AW-Junnukisa 2.

HUOM!
Kilpailuun mahtuu vielä hyvin mukaan ja otamme ilmoittautumisia vastaan koko viikon!

Ilmoitus asiasta näkyy SJAL:in sivuilla täällä: (https://www.sjal.fi/etsijaloyda/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri-hallikausi-2023-2/)

Tarkemmat tiedot kilpailusta kutsussa. Kilpailut järjestetään tällä kertaa Artemiksen tiloissa Maunulan liikuntahallissa. Maksimi osallistujamäärä on 36. Kilpailussa ammutaan kaikki juniori ikäluokat, tähtäin, vaisto ja talja jousilajeissa.

Lisätietoja kilpailupaikasta Artemiksen harjoituspaikka sivulla HARJOITUSPAIKAT

Olisi mahtavaa jos saisimme mukaan artemisjunnuja kilpailemaan! Olemme valmennustiimin kanssa paikalla, Kari todennäköisesti tuomarina ja Fred hoitamassa asioita Artemis junnujen puolesta. 

Kilpailut kilpaillaan SJAL:in säännöillä mutta eivät poikkea juurikaan tavallisista Junnudivari kilpailuista mitä joka kuukausi ammutaan Artemiksen treeneissä. Osallistumiseen tarvitaan Artemiksen kisapaita ja kilpalisenssi omien jousivarusteiden lisäksi. Mikäli paita puuttuu olkaa yhteydessä valmentajiin. 

Kilpalisenssi on ostettavissa täältä: https://info.suomisport.fi. Lisenssi maksaa ensikertalaiselle 22,50€ ja on vuoden voimassa. Jos teillä on tähän liittyen kysymyksiä voitte olla valmentajiin yhteydessä. Itse kilpailumaksu on 10€ ja maksetaan ilmoittautumisohjeiden mukaan.

Keskustelkaa nuorten kanssa. Kilpaileminen on kivaa ja tässä tapauksessa kaikille yhtä jännää! Olkaa meihin yhteydessä, vastaamme mielellämme kysymyksiin!

Terveisin, Kari ja Fred