Talvileirin ilmoittautuminen

Artemiksen perinteinen talvileiri järjestetään Kisakeskuksen urheiluopistolla Fiskarsissa, Raaseporissa 5.-7.1.2024.

Leirin ohjelmassa on mm. aselajikohtaista valmennusta, leikkimielistä kisaamista sekä vapaata harjoittelua. Valmennuksesta leirillä vastaavat Janne Huovinen, Susanna Laamanen sekä Jukka Lehtola. Leirikisat vetää Juuso Heikkilä. Tarkempi ohjelma julkaistaan pian.

Leirille mukaan ovat erittäin tervetulleita kaikki artemislaiset jousiampujat aselajiin ja ammuntakokemukseen katsomatta. Jos et ole vielä hankkinut omaa jousta, seuran alkeisvälineitä voi myös etukäteen sopimalla lainata leirikäyttöön. Leiri on pääasiassa suunniteltu aikuisille ampujille.

Leirimaksut ovat 120 eur (pe-su), 100 eur (la-su) ja 55 eur (vain la tai su). Leirimaksu sisältää ohjelman, majoituksen (2 hh) ja ruokailut. Rantasauna lauantai-iltana lisämaksusta (10 eur).

Leirikuljetukset hoidetaan kimppakyyteinä.

Sitovat ilmoittautumiset leirille sähköpostilla su 10.12.2023 mennessä osoitteeseen sihteeriatartemishelsinki.com. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, puhelinnumerosi, millä jousella/jousilla ammut, mitkä päivät olet mukana, tuletko lauantai-iltana rantasaunalle sekä onko sinulla mahdollisuutta tarjota kyytiä muille leiriläisille tai tarvitsisitko itse leirikyydin. Mainitsethan myös mahdollisesta erikoisruokavaliosta. Ammuntatilojen rajallisuudesta johtuen leirille otetaan mukaan maksimissaan 25 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom. Leirimaksun voi maksaa myös työnantajan liikuntaeduilla.

Tervetuloa leirille!