SJAL:n kultainen ansiomerkki Topi Virtaselle

Tänään Artemiksen kevätkokouksessa Topi Virtaselle jaettiin SJAL:n myöntämä kultainen ansiomerkki.

Virtanen on toiminut Artemiksen hallituksen varajäsenenä vuosina 1995-1996 ja sen jälkeen vuodesta 1997 alkaen hallituksen jäsenenä sekä seuran varainhoitajana.

Artemiksen jäsenmäärä ja toiminnan rahalliset sekä muut volyymit ovat moninkertaistuneet neljännesvuosisadan aikana. Se on edellyttänyt merkittävää määrää hallinnollista vapaaehtoistyötä käytännön seuratoiminnan taustalla. Topi Virtasen luotettava työpanos seuran taloudesta vastaavana hallituksen jäsenenä on ollut Artemikselle korvaamattoman arvokas.

Topi toimi myös yli 10 vuotta Helsingin Jousiammuntapiiri ry:n varainhoitajana. Hallinnollisten tehtävien lisäksi Topi on vuosien varrella toiminut mm. alkeis- ja junioritoiminnan ohjaajana.

Topi luopuu vuoden 2022 lopussa seuran varainhoitajan tehtävistä. Artemiksen kevätkokouksessa 13.3.2023 vahvistettava vuoden 2022 tilinpäätös jää näin Topin viimeiseksi. Haluamme kunnioittaa Topin pitkäaikaista työtä seuran ja suomalaisen jousiammunnan hyväksi. Toivottavasti näemme Topia nyt useammin hallilla tai ulkokentillä ampumassa jousella, kun aikaa jää paremmin harrastaa itse jousiammuntaa.

Kiitos Topi!

Jousiammuntaseura Artemis ry
Kari Koskinen, puheenjohtaja