Maunulan hallin remontti 27.3.-31.10.2023

Maunulassa alkaa keväällä käytävien lattiaremontti, joten Helsingin kaupunki peruu vuorot 27.3.2023 alkaen lokakuun 2023 loppuun.

Väistötilojen aktiivinen etsintä on aloitettu Helsingin kaupungin ja muiden tahojen kanssa. Kaupungin liikuntatilat ovat yleisesti niin aktiivisessa käytössä, että niihin siirtyminen on epätodennäköistä.

Olemme tiedustelleet mahdollisuutta yhteistyöstä myös muiden pk-seudun seurojen kanssa ja tiedotamme tästä tarkemmin kun saamme lisätietoja.

Mikäli sinulla on tietoa tai hyviä ehdotuksia väistötilaksi, ota rohkeasti yhteyttä.
Jousiammuntahalliksi sopii esim. tila joka on kooltaan n. 25-30m x 15m. Tila soveltuisi 18m sisämatkan ammuntaan kymmenelle taustalle. Lisäksi ammuntaviivan takana olisi hieman tilaa valmisteluihin ja jousen kasaamiseen.
Suihku- tai pukuhuonetiloja ei tarvita. Pieni varastotila seuran ammuntatarvikkeille olisi hyväksi.

Alla ote kaupungin virallisesta tiedotteesta ja tietoa kausikorttien hyvityksistä:

Maunulan liikuntahalli menee remonttiin huhtikuussa 2023. Hallia aletaan tyhjentää maaliskuun lopussa, joten joudumme perumaan vuorot 27.3.2023 alkaen. Remontin arvioitu valmistumisaika on lokakuun lopussa 2023. Tiedotamme erikseen, mikäli valmistuminen viivästyy.

  • Ammuntakausikortteihin hyvitetään ajallisesti koko remontin aika hallin sulkemisesta hallin avaamiseen. Ammuntakausikortit ovat näin ollen ns. tauolla remontin ajan ja aika käynnistyy uudelleen heti hallin avauduttua.
  • Huomioikaa että kausikortin voimassaoloaika alkaa juoksemaan heti, kun Maunula aukeaa, ei vasta yksittäisen asiakkaan ensimmäisestä käyntikerrasta.
  • Rahaa ei palauteta eikä muiden Maunulan liikuntahallin sarja- tai kausikorttien voimassaoloaikaa (kuntosalin tuotteet) hyvitetä, syystä että niitä on mahdollista käyttää remontin aikana muissa toimipisteissä. Ts. vain ammuntakausikortteihin hyvitetään remonttisulkuaika.
  • Ammuntakausikorttien aikahyvitys latautuu automaattisesti ja etänä suoraan asiakkaan kortille, eikä hänen tarvitse käydä Pirkkolassa tai muualla erikseen asioimassa tämän takia. Hyvitys tehdään kaikkiin remontin alkaessa voimassa oleviin kausikortteihin.
  • Koska hyvitettävän ajan tarkkaa pituutta ei etukäteen tiedetä, hyvitys tehdään vasta hallin avaamisen aikaan niin että voimassa olevat kausikortit ovat käytettävissä heti hallin avauduttua.

Jousiammuntaseura Artemis ry | Kari Koskinen
kari.koskinen@artemishelsinki.com | +358 40 510 1502