Junioritiedote 25.11.2022

Junioreiden syksyn ohjausmaksuja laskutetaan ensi viikosta (vko 48) alkaen. Samalla varmistetaan, että kaikki ohjatussa toiminnassa mukana olevat juniorit on ilmoitettu seuran jäseniksi.

Seuran ohjattuun junioritoimintaan osallistuminen edellyttää Artemiksen jäsenyyttä (juniorit 33 eur v. 2022, loppuvuonna liittyneet -50 %), Pirkkolan uimahallin kassalla seuran jäsenille myytävän ampumaurheilun kausikortin (49 euroa, sis. muovikortin, voimassa 12 kk) hankkimista sekä ohjatun toiminnan kausimaksun suorittamista. Ohjatun toiminnan kausimaksu (ensi kesään saakka) on 160 euroa. Maksu laskutetaan kahdella yhtä suurella laskulla marras- ja helmikuussa.

Laskut tulevat sähköpostitse ja erääntyvät viimeistään 15.12. Tässä yhteydessä on syytä vielä muistuttaa hallin kulkukorteista. Kaupunki edellyttää hallin käyttäjiltä omaa korttia.

Artemis järjestää pks-junnu-cupin osakisan Maunulassa tulevana keskiviikkona. Kisakutsu löytyy täältä (linkki)

Huomisissa harjoituksissa (26.11.) tullaan kyselemään junnuja mukaan keskiviikon kisaan. Seuran jouset ovat kilpailussa käytettävissä ja säännöt ym. opiskellaan ennen kisaa ja sen aikana.

Joulun aikaan pidetään pientä harjoitustaukoa. Tiedotamme siitä erikseen. Lisätiedot: Juuso Heikkilä, puh. 040 557 0667