Junioritiedote 3.10.2022

Koululaisten syyslomaviikolla harjoitukset ovat normaalisti lauantaina 15.10. ja keskiviikkona 19.10. Lauantaina 22.10. ei ole ohjattuja harjoituksia. Omalla jousella voi käydä tuolloinkin harjoittelemassa.

Keskiviikkona 26.10. Maunulan hallilla on lokakuun divarikisa. Junnut ovat tervetulleita ampumaan esim. vain puolikkaan kilpailun (kesto noin tunti, 30 nuolta). Normiharjoituksia ei tuolloin ole.

Seuran ohjattuun junioritoimintaan osallistuminen edellyttää Artemiksen jäsenyyttä (juniorit 33 eur v. 2022, loppuvuonna liittyneet -50 %), Pirkkolan uimahallin kassalla seuran jäsenille myytävän ampumaurheilun kausikortin (49 euroa, sis. muovikortin, voimassa 12 kk) hankkimista sekä ohjatun toiminnan kausimaksun suorittamista. Ohjatun toiminnan kausimaksu (ensi kesään saakka) on 160 euroa. Maksu laskutetaan kahdella yhtä suurella laskulla marras- ja helmikuussa. Huomaa, että seuran jäsenyystiedot viedään Pirkkolassa manuaalisesti kaupungin kassajärjestelmään, joten liittymisestä kassalle käyntiin kannattaa varata vähintään muutama välipäivä.

Uudet tulijat saavat (esim. kurssin jälkeen) käydä pari kertaa kokeilemassa ilman sitoutumista seuran jäsenyyteen tai kausimaksuun.

PK-seudun junnusarja käynnistyy Maunulan hallilta keskiviikkona 30.11. klo 18. Valmentajat ja ohjaavat kannustavat kaikkia säännöllisesti harjoittelevia junnuja osallistumaan tähän ensimmäiseen kisaan. Meillä on seurassa vuosikymmenten kokemus siitä, että pienet tavoitteet lisäävät harrastamisen motivaatiota. PK-seudun junnusarjan kisat tarjoavat hyvin matalan kynnyksen lähteä pienimuotoisesti testaamaan opittuja taitoja. Sarja jatkuu Maunulan jälkeen Keravan osakilpailulla keskiviikkona 14.12. ja sen jälkeen osakisoilla pääkaupunkiseudun seurojen harjoitustiloissa huhtikuulle saakka. Artemikselta on ohjaaja mukana kaikissa osakisoissa. 

Wilhelm Tell ry järjestää kaikille avoimen cup-kisan hallillaan Sörnäisissä sunnuntaina 6.11., 13.11. ja 20.11. Kisat alkavat aina klo 9 (halliin pääsee sisälle klo 8) ja loppuu klo 11. Lisätiedot täällä: www.wilhelmtell.fi

Hyvää syksyä ja tapaamisiin hallilla!