Junioritiedote 6.9.2022

Artemiksen junioritoiminta jatkuu Maunulan liikuntahallissa keskiviikkona 7.9.

Sisäkaudella (30.4.2023 saakka) junioriryhmiä on kaksi.

Valmennusryhmään osallistuvat lähtökohtaisesti omalla jousella harjoittelevat lapset ja nuoret. Ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo 18-19 ja lauantaisin klo 12.30-14.00. Tämän ryhmän ohjaamisesta vastaavat Aleksandra, Fred ja Kari.

Seuran jousilla harrastusuransa alkutaipaleella harjoittelevat osallistuvat alkeisryhmään. Se harjoittelee lauantaisin klo 11-12.30. Ryhmän ohjaamisesta vastaa Juuso ja apuohjaajat.

Alkeisryhmässä saavat jatkaa sellaiset juniorit, jotka eivät esim. muiden harrastusten takia pysty osallistumaan valmennusryhmän toimintaan.

Ryhmät pitävät lyhyet tauot koulujen syys-, joulu- ja talvilomien aikaan.

Seuran hallitus päättää alkaneen hallikauden maksuista 12.9. Suuria muutoksia maksuihin ei ole tulossa. Molemmissa ryhmissä on sama maksu. Alkeisryhmästä on tarkoitus siirtyä nopeasti valmennusryhmään.

Junioriryhmistä vastaavat pääosin vähäisin kulukorvauksin toimivat koulutetut ohjaajat. Ryhmiin osallistuminen ei oikeuta henkilökohtaiseen yksilövalmennukseen.

Ohjatussa toiminnassa on mukana liikunnan ammattilaisia. Heidän johdollaan toiminnan tasoa on pystytty olennaisesti parantamaan. Kunnioitamme näiden henkilöiden ammattitaitoa mm. siten, että emme yritä käyttää heidän työaikaansa maksuttomiin henkilökohtaisiin valmennus- tai välineidensäätötunteihin.

Jos olet juniorin huoltajana kiinnostunut henkilökohtaisemmasta (maksullisesta) valmennuksesta, siihen löytyy kanavat. Ole yhteydessä Juusoon tai suoraan valmentajiin.

Ohjaajat ovat paikalla sovittuun aikaan, urheilijoiden odotetaan myös saapuvan ajoissa paikalle.

Matkapuhelimen käyttäminen harjoitusten aikana on kielletty. Ohjaajilla on aina mahdollisuus puuttua puhelimen käyttöön. Kaikille (myös aikuisille) tekee hyvää olla pari tuntia viikossa ilman matkapuhelinta. Monet hakeutuvat jousiammunnan pariin parantaakseen keskittymiskykyä. Puhelimella pelaaminen häiritsee myös muita ryhmän jäseniä.

Jousiammunnassa sisätiloissa ei tarvita erityisiä asusteita. Riittävän alkulämmittelyn, oikean suoritustekniikan opettamisen ja jousen jänteen vapaan liikkuvuuden kannalta kaikkein hankalimpia asusteita ovat löysät nauhalliset hupparit. Maunulan hallilla tarkenee useimmiten pelkällä t-paidalla.

Tervetuloa Maunulan hallille!