Infoa talvileiristä 7.-9.1.2022 (Kisakeskuksen urheiluopisto, Raasepori)

Talvileiriä suunnitellaan jälleen koronarajoitusten puitteissa. Kisakeskuksessa on leiriviikonloppuna hyvin väljää. Leiri voidaan järjestää koronaturvallisesti. Jousiammunnan suorituspaikkoja on kolme, joista tosin yhdessä ei voi ampua taljajousella.

Leirille otetaan ilmoittautumisia enintään 20 kpl. Leiriohjelmaa suunnitellaan tällä kertaa vasta sen jälkeen, kun nähdään ilmoittautumisten määrä ja jakautuminen lajeittain. Ohjelma noudattanee aikaisempien vuosien linjaa eli mukana on jotain valmennuksellista, jotain leikkimielistä ja ehkä vakavampaakin kilpailullista sekä tietysti urheiluopistoperinteitä kunnioittaen runsasta ruokailua ja yhdessäoloa.

Helpota järjestäjien työtä ja ilmoittaudu jo nyt, linkki alkeisopetus-otsikon alla.

Huom.! Leirin voi maksaa myös työnantajan liikuntaedulla.