Junioritiedote

PKS-junnu-cup käynnistyy jälleen Maunulan hallilta torstaina 11.11.2021 klo 18. Ammutaan tuttuun tapaan 10×3 nuolta ja pari lämmittelysarjaa alkuun. Cupin seuraava osakilpailun on maanantaina 13.12. Keravalla. Tammikuussa cup jatkuu Järvenpäässä, helmikuussa kisataan Sörnäisissä, maaliskuussa Tapiolassa ja huhtikuussa Konalassa. Nämä ovat rentoja tilaisuuksia, johon kaikki ovat lämpimästi tervetulleita.

Kuukausittaiset divarikisat (20×3 nuolta) käynnistyvät sunnuntaina 31.10. Joka toinen kuukausi kisa on keskiviikon harjoitusten paikalla. Syksyn 2021 muut kisat ovat keskiviikkona 24.11. ja sunnuntaina 19.12.

Artemis-huppareita ollaan jälleen tilaamassa. Näitä ei jatkuvasti hankita, joten kannattaa tilata nyt. Lisätiedot täällä:
https://www.artemishelsinki.com/2021/10/tilaa-miellyttava-artemis-huppari/

Kesän aikana kertynyt jousiammuntaa kokeilemaan haluavien jono on pian purettu. Jos sinulla on tuttuja, jotka haluaisivat kokeilla jousiammuntaa, niin syksyn todennäköisesti viimeinen kokeilukerta on ensi viikon torstaina. Ilmoittautumiset: https://www.artemishelsinki.com/aloita-harrastus/alkeisopetus/

Junnujen harjoitukset ovat:

lauantaisin klo 11-12.30 (seuran jousilla harjoittelevat junnut ja omilla jousillaan harjoittelevat junnut, jotka eivät pääse myöhäisempään vuoroon tai eivät ole kiinnostuneet jousiammunnasta kilpalajina)

lauantaisin klo 13-15 (oman jousen omistavat tai sellaisen hankkivat junnut, jotka ovat kiinnostuneita kehittymään jousiampujina sekä osallistumaan vähintään pks-junnu-cup- tai seuran sisäisiin kilpailuihin)

keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 (oman jousen omistavat ja kilpailuihin harjoittelevat junnut). Keskiviikkona klo 18.30- saa jatkaa harjoittelua yhdessä aikuisten valmennusryhmän kanssa.

Valmennusmaksu on 150 euroa kausi (syksystä kevääseen). Maksut laskutetaan niiltä junnuilta, jotka ovat lokakuun lopulla mukana toiminnassa. Maksun saa suorittaa kahdessa erässä. Valmennusmaksun lisäksi on oltava hoidettuna seuran jäsenmaksu sekä kausikortti hallille. Valmennusmaksut käytetään seuran koulutettujen valmentajien kulukorvauksiin sekä seuran talouden tilkitsemiseen pandemian jälkeen.

Jousiammuntaa ei kannata lopettaa, vaikka ohjatut ryhmät eivät aikatauluun juuri nyt sopisikaan. Maunulan hallilla on runsaasti väljää harjoitteluaikaa. Myös seuran kalusto on jäsenistön käytettävissä, kun mentoroidut harjoitusvuorot saadaan käyntiin vielä lokakuussa.

Tavataan hallilla!