Juniorijousiammunta jatkuu helmikuussa

Artemis jatkaa lasten ja alle 20-vuotiaiden nuorten ohjattua jousiammuntatoimintaa Maunulan liikuntahallissa keskiviikkoiltaisin klo 18-20 sekä lauantaisin klo 11-12.30 ja klo 12.30-14/14.30. Toimintaa tehdään koronamääräysten (alla) puitteissa. Ryhmiin voi osallistua syksyllä ennen koronasulkutoimenpiteitä ohjatussa toiminnassa mukana olleet juniorit.

Juniorit on ilmoitettava ryhmiin sähköpostitse Juusolle tai numeroon 040 557 0667. Saa ilmoittautua korkeintaan kahteen ryhmään. Ryhmään ilmoittautuminen ei tarkoita sitä, että on pakko tulla aina paikalle. Ja oireisena paikalle EI saa tulla.

Keskiviikkoillat on tarkoitettu vain omilla välineillä harjoitteleville. Uusia kokeilijoita ei näissä olosuhteissa voida valitettavasti ottaa.

Tilanne on jälleen uusi. Kannattaa tarkistaa viimeisimmät uutiset seuran netti- tai Facebook-sivuilta ennen hallille saapumista.

Kaupunki määrää seurat noudattamaan toiminnassa seuraavia periaatteita:

  • Harrastusryhmän kokoonpano on vakiintunut ja perustuu ennakkoilmoittautumiseen. Tilat avataan vain varattuja vuoroja varten eikä avoimelle käytölle.
  • Toiminnassa noudatetaan viranomaisten, ja liikunnan osalta lisäksi Olympiakomitean antamia terveysturvallisuusohjeita turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta ja kasvomaskien käyttämisestä.
  • Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle. Kasvomaskin käyttöä edellytetään muulloin paitsi urheilusuoritusten aikana.
  • Toiminta toteutetaan tavalla, jossa lähikontaktit voidaan välttää tai ne vähenevät merkittävästi.
  • Harrastusryhmän koko on mitoitettava niin, että osallistujat voivat säilyttää turvavälin. Suurissa tiloissa voi toimia useampi ryhmä kuitenkin siten, että ryhmät eivät ole keskenään kontaktissa.
  • Ryhmäkoon mitoittamisesta ja valvonnasta sekä muiden ohjeiden valvonnasta vastaa toiminnan järjestäjä.
  • Pukeutumis- ja peseytymistilojen käyttö rajoitetaan vain välttämättömään käyttöön.
  • Harrastukseen saattajat, kuten vanhemmat, eivät tule sisätiloihin. Alle kouluikäisten saattamisen osalta voidaan tehdä erityisjärjestelyjä.