Juniorileiri Kisakeskuksen urheiluopistolla 31.10.-1.11.

Käyttöömme on varattu Kisakeskuksen urheiluopiston päärakennuksesta 10 kahden hengen huonetta. Lisäksi on varattuna kaksi isompaa (4/6 hlöä) ryhmämajoitushuonetta. Majoitus on ns. hostellitasoa, sisältäen vuodevaatteet ja pyyhkeet.

Huoltajille tarjolla on urheiluopistotunnelman lisäksi mm. kuntosali ja ulkoilumaastot. Huoltajat pääsevät halutessaan muun ohjelman lomassa myös ampumaan jousella. Urheiluopiston nettisivut löytyy osoitteesta: www.kisakeskus.fi

Kuljetukset leirille hoidetaan omakustanteisesti kimppakyydeillä. Maunulasta matkaa Kisakeskukseen tulee noin 110 kilometriä, johon on mm. viimeisen 20 km mutkatien takia syytä varata noin kaksi tuntia ajoaikaa.

Käytössämme on päärakennuksen juoksusuora, jossa voidaan ampua turvallisesti samaan aikaan kahteen suuntaan eri matkoilta. Kaikentasoiset ampujat ovat tervetulleita leirille. Seuran jäseneksi on liityttävä viimeistään leirille ilmoittautuessa (ei koske huoltajia). Leirin alustava ohjelma hintoineen löytyy täältä

Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 11.10. Juusolle