Jousiammunnan sisäkausi alkaa 31.8.2020

Jousiammuntavuorot Maunulan hallilla alkavat maanantaina 31.8. Ainakin aluksi vuorot pysyvät ennallaan. Hallin käyttäjäseurojen kesken käydään vielä neuvotteluja uuden lajin sijoittumisesta vuorotaulukkoon.

Kausikortit jousiammuntaradalle myydään Pirkkolan uimahallin kassalla hintaan 84 euroa (yli 20, mutta alle 63-vuotiaat) tai 42 euroa (alle 20-vuotiaat ja yli 63-vuotiaat).

Huom. kortti myydään vain Artemiksen jäsenille. Seuran jäsenyys kontrolloidaan kassalla. Uusien jäsenten tiedot viedään manuaalisesti järjestelmään, joten kausikortti ei ole välittömästi hankittavissa heti sen jälkeen, kun tiedot on toimitettu seuran jäsenrekisteriin.

Syksy alkaa Maunulassa ilman ohjattua toimintaa. Lähiviikkojen pandemiatilanteen kehittymisestä riippuen ohjattua toimintaa (valmennusryhmä, valvontavuorot, kurssit, kisat jne.) päästään suunnittelemaan ja ehkä aloittelemaan mahdollisesti piankin. Junioritoiminnasta tiedotetaan erikseen.

Maunulan hallilla siivousta on tehostettu. Kaikkien hallille menevien on pestävä tai desinfioitava kädet ennen halliin menemistä. Jokainen on osaltaan vastuussa tilojen turvallisuudesta. Toimimalla oikein turvaamme harjoitteluolosuhteemme.