FFAA:n 60 nuolen SM-kisat Maunulassa 1.3.

Sunnuntaina 1.3. kisattiin Maunulan liikuntahallin Sali 1:ssä (palloiluhalli) Suomen maastojousiampujainliiton (FFAA) 60 nuolen Suomen mestaruuskilpailut 20 jaardin matkalta. Kilpailuun oli ilmoittautunut 80 jousiampujaa. Paikalle saapui flunssan ja loukkaantumisten takia 75 kilpailijaa.

Päivä oli onnistunut. Kilpailussa nähtiin useita Suomen ennätyksiä sekä erittäin jännittävä naisten ja miesten taljajousiluokkien uusinta, jossa ratkaisut jäivät aivan viimeisiin nuoliin. Aikatauluissa pysyttiin, tekniikka-, tulos- ja taulupalvelu- ym. kisojen kannalta tärkeät toiminnot sujuivat mallikelpoisesti.

Lämmin kiitos kilpailijoille sekä järjestelyissä mukana olleille noin 40 Artemksen jäsenelle ja heidän huoltajilleen!

Tulokset kokonaisuudessaan sivuilla: http://artemishelsinki.com/ffaa60nsm2020/