Tiedote junioreiden huoltajille 10.1.2020

Lauantaina 11.1. junioriharjoitukset pidetään tuttuun tapaan klo 11.45-13 ja klo 13-14.30.

Pääkaupunkiseudun junnusarja jatkuu viikon kuluttua perjantaina (17.1.) Järvenpään Yhteiskoululla (Urheilukatu 7-9, 04400 Järvenpää). Lämmittelyammunta alkaa klo 17.30 ja kilpailu klo 18. Voitte ilmoittautua mukaan viimeistään keskiviikkona 15.1.2020 suoraan järjestävälle Järvenpään jousiampujille; pjv1(ät)kolumbus.fi (nimi, seura luokka) tai Juuson kautta, jos esim. ette ole ihan varma juniorinne luokasta. Saamme tulospalvelun sujumaan paremmin, kun jokainen menee kerralla oikeaan luokkaan.

Vuoden vaihtuessa vuosina 2002, 2004, 2006 ja 2008 syntyneet siirtyvät seuraavaan luokkaan. GDPR-aikana ohjaajat eivät tiedä junioreiden syntymäaikoja, joten huolehtikaa itse luokanvaihdostiedon siirtymisestä ohjaajille tai kisajärjestäjälle.

Artemis järjestää FFAA:n (toinen lajiliitto, cup-kisat ovat SJAL:n alaisia) 60 nuolen Suomen mestaruuskilpailut Maunulan hallin Sali 1:ssä sunnuntaina 1.3. Kilpailu ammutaan sinivalkoisiin tauluihin. Alle 13-vuotiailla matka on 10 jaardia ja kisapäivään mennessä 13 v. täyttäneiltä 20 jaardia. Kilpailuun toivotaan myös Artemiksen junnuja. Lisätiedot täällä: www.artemishelsinki.com/ffaa60nsm2020 Tulemme harjoittelemaan näitä kisamatkoja, tulosten merkitsemistä ym. ainakin pari kertaa ennen kisoja. Lisäksi kaikkien toiminnassa mukana olevien junnujen vanhempia tullaan lähestymään erillisellä kisatalkooviestillä parin viikon sisällä.

Espoon Robin Hood järjestää 14.-15.3. junioreiden Suomen mestaruuskilpailut Espoon Tapiolassa. Myös sinne toivotaan meiltä mahdollisimman monta junioria mukaan. Alkukilpailut ovat lauantaina ja lopulliset sijoitukset ratkaisevat ottelut (, joita kaikki eivät välttämättä pääse ampumaan) sunnuntaina. Tarjolla on ainutkertainen mahdollisuus päästä osallistumaan SM-kisoihin ilman pidempää matkustamista. Artemiksen ohjaajat ovat mukana kisoissa ja avustavat kaikessa. Tervetuloa mukaan!