Talvileiri 2020 – ohjelma ja ilmoittautuminen

Artemiksen talvileiri järjestetään tällä kertaa 10.-12.1.2020 Kisakeskuksen urheiluopistolla Fiskarsissa, Raaseporissa.

Leirin ohjelmassa on mm. ammuntasuorituksen videoanalyysiä, kisaamista, saunomista rantasaunalla sekä tietenkin ihan vaan jousiammuntaa. Tarkempi ohjelma löytyy tästä:

Leirillä ammutaan kokeellinen RRR 2020 -kisa, josta lisätietoa tässä:

Leirille mukaan ovat erittäin tervetulleita kaikki artemislaiset jousiampujat aselajiin ja ammuntakokemukseen katsomatta. Jos et ole vielä hankkinut omaa jousta, seuran alkeisvälineitä voi myös etukäteen sopimalla lainata leirikäyttöön.

Leirimaksut ovat 55 eur (pe-su), 45 eur (la-su) ja 25 eur (vain la tai su). Leirimaksu sisältää ohjelman, majoituksen ja ruokailut.

Leirille järjestetään yhteiskuljetus, joka lähtee pe 10.1. n. klo 17 ja kulkee alustavasti reittiä Pasila – Haaga – Leppävaara – Espoon keskus – Kisakeskus sekä su 12.1. klo 13 alkaen takaisin. Lopullinen reitti ja aikataulu sovitetaan osallistujien mukaan. Yhteiskuljetuksen hinta on 20 euroa. Jos yhteiskuljetuksen osallistujamäärä uhkaa jäädä kovin pieneksi, kuljetukset hoidetaan kimppakyyteinä.

Sitovat ilmoittautumiset leirille sähköpostilla su 29.12.2019 mennessä osoitteeseen sihteeriartemishelsinki.com. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, puhelinnumerosi, mitkä päivät olet mukana sekä osallistutko yhteiskuljetukseen ja mistä olisit tulossa sen kyytiin. Mainitsethan myös mahdollisesta erikoisruokavaliosta.

Tervetuloa leirille!