Juniorikilpailu Maunulassa 14.11. ja muut sisäkauden 2019-2020 juniorikilpailut

Pääkaupunkiseudun seurojen juniori-cup alkaa jälleen Artemiksen järjestämänä marraskuussa. Tähän toivomme mahdollisimman monia junnuja mukaan. Lisenssejä ei tarvita eikä aikaisempaa kilpailukokemusta. Eli tilaisuus sopii aivan kaikille. Toiminta kilpailutilanteessa opetetaan ns. kädestä pitäen. Ammuntamatka on 11-vuotiailla ja nuoremmilla 12 metriä ja vanhemmilla 18 metriä. Tulemme harjoittelemaan näitä matkoja ja ammunnanohjausjärjestelmää (=yksinkertainen ajanotto ja liikennevalot) jo ennen marraskuun kisapäivää.

Kisapäivät ja -paikat:

Torstai 14.11. klo 18, Maunula

Perjantai 13.12. klo 18, Konala

Perjantai 17.1. klo 18, Järvenpää

Maanantai 24.2. klo 19 (tai klo 18), Kerava

Maaliskuu, Sörnäinen

Lauantai 25.4., Tapiola

Kilpailut alkavat aina noin klo 18. Ammutaan 30 kilpanuolta (paitsi Tapiolassa 60) eli 10 kolmen nuolen sarjaa. Aikaa kilpailuun menee ilman taukoja reilu tunti, lämmittelyammunnan ja varusteiden kanssa yhteensä noin kaksi tuntia.

Lämmittelykierroksia (sarjoja) ammutaan kaikissa kisoissa kolme. Aikaisemmista kausista poiketen kaikissa kisoissa on käytössä ammunnanohjaus.

Juniori-cupin kisoista edetään seuran omien divari- ja sisä-cup-kisojen kautta kansallisiin kilpailuihin. Tavoitteenamme on saada kasaan kunnon joukkue ensi kesän Suomen mestaruuskilpailuihin Seinäjoelle.

Tervetuloa mukaan kilpailutoimintaan!