Jousiammunnan valmennusryhmä käynnistyy 20.9.2017 klo 18.

Artemiksessa käynnistyy syyskaudella 2017 uusi valmennusryhmä. Ryhmän tarkoituksena on tukea seuran jäsenten tavoitteellista jousiammuntaharrastusta.

Valmennusryhmä kokoontuu Maunulan hallissa keskiviikkoiltaisin klo 18. Harjoitukset kestävät noin kaksi tuntia. Halli on varattu vain valmennusryhmälle klo 21 saakka. Kisailtoina (sisäcup- ja divarikilpailut) halli on kaikkien käytettävissä.

Ryhmän pääsyvaatimukset:

  • Jousiammunnan alkeet opiskeltuna esim. tutustumis- tai Ensinuolet-kurssilla
  • Oma tähtäin-, talja- tai LB-jousi tai valmiudet hankkia oma jousi syyskuun 2017 aikana.
  • Halu asettaa konkreettinen, mitattava tavoite jousiampujana kehittymiselle. Tavoitteena voi olla esimerkiksi tietty kilpailutulos/keskimääräinen tulostaso kilpailuissa, osallistuminen arvokilpailuihin tai niissä menestyminen. Myös maastokilpailuihin liittyvät tavoitteet hyväksytään. Tavoite pitää olla realistisesti saavutettavissa vuoden 2018 loppuun mennessä. Tavoite tulee jakaa valmentajien kanssa, mutta sitä ei tarvitse julkistaa edes valmennusryhmässä.
  • Valmius harjoitella kesään 2018 saakka säännöllisesti keskimäärin vähintään kaksi kertaa viikossa.
  • Valmius osallistua seuran sisäisiin kilpailuihin talvikaudella 2017-2018. Niitä ovat neljä sisäcupin osakilpailua marras-helmikuussa, seitsemän divarikilpailua loka-huhtikuussa sekä seuranmestaruuskilpailu maaliskuussa. Kaikkiin kilpailuihin ei tarvitse osallistua.

Ryhmän valmentajina toimivat Jukka Lehtola (VOK2-valmentajakoulutuksessa, VOK1 suoritettuna), Olli Riuttamäki (VOK1) sekä Juuso Heikkilä (VOK1-koulutuksessa). Osmo Rantanen on lupautunut valmennusryhmän tekniikkavastaavaksi osallistumalla ryhmän toimintaan noin kerran kuussa. Vakiovalmentajien lisäksi valmennusryhmään voidaan pyytää vierailevia asiantuntijoita.

Valmennusryhmän kautta on mahdollisuus päästä myös henkilökohtaiseen valmennukseen.

Valmennusryhmään otetaan rajallinen määrä aikuisia ja kilpauransa jo aloittaneita junioriampujia. Ryhmään mahtuu iästä ja aselajeista riippuen noin 12-15 osallistujaa.

Ryhmään osallistuminen maksaa 100 euroa (syksystä kevääseen) ja siihen ilmoittaudutaan 18.9. mennessä seuran kurssi-ilmoittautumissivuilla http://www.artemishelsinki.com/aloita-harrastus/alkeisopetus/

Lisätiedot: Juuso Heikkilä, puh. 040 557 0667, Jukka Lehtola puh. 050 912 7400 ja Olli Riuttamäki, puh. 050 051 1911

Tervetuloa mukaan kehittymään jousiampujana!