Petikon talkoot 2017

On aika laittaa taas Artemiksen Petikon jousiammuntarata käyttökuntoon kesäkaudelle 2017, jotta kaikki seuran jäsenet (ja vähän muutkin) pääsevät nauttimaan ulkoammunnan ja luonnossaliikunnan iloista tulevan kesän kauniina ja lämpiminä kesäpäivinä.

Talkoo-ohjelmassa on, osallistujamäärästä riippuen, ensisijaisesti laittaa 3D-maastorata käyttökuntoon, ja samalla kun 3D-maalit kuljetetaan maastoradalle, niin metsästä olisi tarkoitus siivota sinne “eksynyttä” roskatavaraa parkkialueelle poiskuljetusta varten. Toinen käyttökuntoon saatettava kohde on jousiammuntakentän taustapakkojen kunnostus ja myös kentän siivous. Sitten on vielä varastokontin ja parkkipaikan ympäristön siivousta ja kunnostelupuuhaa sen mukaan miten talkoilupuhtia riittää.

Talkooväelle on tietty tarjolla nuotiomakkaraa ja virvokkeita sekä kaffea ja pullaa ym.

Talkoilupäivämäärä on siis lauantai 22.4.2017 ja talkootouhuilu on tarkoitus aloittaa klo 10.00 aikoihin.

Tervetuloa kaikki mukaan hyvän hyötyliikunnan ja ulkoilun merkeissä yhteisen asiamme puolesta. Suotuisa talkoilusää on tilauksessa, mutta metsä on paikoin märkä, eli hyvät vedenpitävät jalkineet ym. säänmukainen varustus mukaan ja ylle.

Ja jos työkaluvarustusta, sahaa, vasaraa, jakoavainta ja sen sellaista vähän käyttöavuksi löytyy, sekä ehkäpä haravaa ja luutaa, niin hommathan sujuu…

t. Petikon maastoratamasterteam 🙂