Talvileiri 2017 – ohjelma ja ilmoittautuminen

Artemiksen 70v-juhlaleiri järjestetään 3.-5.2.2017 aikaisempien talvileirien tapaan Kisakeskuksen urheiluopistolla Fiskarsissa, Raaseporissa.

Leirin ohjelmassa on mm. ammuntasuorituksen videoanalyysiä ja nuolen nopeusmittausta, lajikohtainen ohjelmaosuus, seuran 70v-kakkukahvit, leikkimielinen joukkuekisa, saunomista rantasaunalla sekä tietenkin jousiammuntaa. Tarkempi ohjelma löytyy tästä: Leiriohjelma

Mukaan ovat erittäin tervetulleita kaikki artemislaiset jousiampujat aselajiin ja ammuntakokemukseen katsomatta. Jos et ole vielä hankkinut omaa jousta, seuran alkeisvälineitä voi myös etukäteen sopimalla lainata leirikäyttöön.

Leirimaksut ovat 50 eur (pe-su), 40 eur (la-su) ja 20 eur (vain la tai su). Leirimaksu sisältää ohjelman, majoituksen ja ruokailut.

Leirille järjestetään yhteiskuljetus, joka lähtee pe 3.2. n. klo 17 ja kulkee alustavasti reittiä Pasila – Haaga – Leppävaara – Espoon keskus -> Kisakeskus sekä su 5.2. klo 13 alkaen takaisin. Lopullinen reitti ja aikataulu sovitetaan osallistujien mukaan. Yhteiskuljetuksen hinta on 18 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset leirille sähköpostilla su 15.1.2017 mennessä osoitteeseen sihteeriatartemishelsinki.com. Kerro ilmoittautuessasi mitkä päivät olet mukana sekä osallistutko yhteiskuljetukseen. Mainitsethan myös mahdollisesta erikoisruokavaliosta.

Tervetuloa mukaan!