Talvileiri 2016 – ohjelma ja ilmoittautuminen

Artemiksen perinteinen talvileiri järjestetään tänä talvena 29.-31.1.2016 aikaisempien vuosien tapaan Kisakeskuksen urheiluopistolla Fiskarsissa, Raaseporissa.

Leirin ohjelmassa on ammuntasuorituksen videoanalyysiä, lajikohtainen ohjelmaosuus, leikkimielinen joukkuekisa, saunomista rantasaunalla sekä tietenkin jousiammuntaa. Tarkempi ohjelma löytyy tästä:

Leiriohjelma

Mukaan ovat erittäin tervetulleita kaikki artemislaiset jousiampujat aselajiin ja ammuntakokemukseen katsomatta. Jos et ole vielä hankkinut omaa jousta, seuran alkeisvälineitä voi myös lainata leirikäyttöön.

Leirimaksut ovat 50 eur (pe-su), 40 eur (la-su) ja 20 eur (vain la tai su). Leirimaksu sisältää ohjelman, majoituksen ja ruokailut.

Leirille järjestetään yhteiskuljetus, joka lähtee pe 29.1. n. klo 17 ja kulkee alustavasti reittiä Pasila – Haaga – Leppävaara – Espoon keskus -> Kisakeskus sekä su 31.1. klo 13 alkaen takaisin. Lopullinen reitti ja aikataulu sovitetaan osallistujien mukaan. Yhteiskuljetuksen hinta on 15 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset leirille sähköpostilla to 31.12.2015 mennessä osoitteeseen sihteeri@artemishelsinki.com. Kerro ilmoittautuessasi mitkä päivät olet mukana sekä osallistutko yhteiskuljetukseen. Mainitsethan myös mahdollisesta erikoisruokavaliosta.

Tervetuloa mukaan!