Seuratiedote jousiammunnan SM-kisoista 2015

Hei,

Tämä on seuratiedote koskien jousiammunnan SM-kilpailuita 2015. Helsingin Jousiammuntapiiri järjestää tauluammunnan SM-kilpailut yhteistyössä pääkaupunkiseutulaisten jousiammuntaseurojen Artemis, Robin Hood ja Wilhelm Tell kanssa.

Kilpailu järjestetään 17.-19.7.2015. Perjantaina ja lauantaina kilpaillaan Leppävaaran stadionilla ja sunnuntaina Senaatintorilla.

Kilpailujärjestelyt etenevät hyvällä mallilla, mutta paljon on vielä tehtävää ja myös sinä voit auttaa. Lue siis tiedote ja mieti haluatko olla mukana viemässä jousiammuntaa eteenpäin!

Lisätietoja kisoista www.jousiammunnansm2015.fi

Sisältö

  1. Mainosmyynti
  2. Kuuluttaja haussa
  3. Muonitusmestari haussa
  4. Vapaaehtoisrekry
  5. Tuomarikoultutus 7.6.

1. Mainosmyynti

Jousiammunnan SM-finaalit ammutaan 19.7. Senaatintorilla. Pyydämme teitä viemään sanaa eteenpäin työpaikoillenne tai muihin yrityskontakteihin, joiden uskotte olevan kiinnostuneita näkyvyydestä tapahtumassa. Samalla autatte tekemään tapahtumasta entistä paremman.

Tapahtuma on alusta alkaen suunniteltu näkyvyyden ehdoilla. Finaalit järjestetään Senaatintorilla avoimena yleisötapahtumana, johon odotetaan merkittävää määrää katsojia. Tämän lisäksi tapahtuma televisioidaan noin tunnin koosteen muodossa kilpailupäivänä.

Tarjoamme yrityksille ja yhteisölle mahdollisuuden saada osansa tästä näkyvyydestä. Myynnillä tuetaan kilpailuiden järjestämistä ja sitä kautta jousiammuntaa kasvavana lajina. Esimerkkejä mahdollisesta näkyvyydestä on mm:

  • Logo kilpailuohjelmaan ja nettisivuille, 200 eur
  • Aikaisempien lisäksi näkyvyys mainosseinissä Senaatintorilla, esim. haastattelujen takana, 500 eur
  • Aikaisempien lisäksi mainostilaa myös ammunta-alueen reuna-aitoihin, 1000 eur

Lisäksi on mahdollista neuvotella mainoksista suoraan finaalitaustoihin, kokosivun mainoksia kilpailuohjelmaan tai vaikka koko kokeilualueen teemoittamista yrityksen ilmeeseen. Voimme myös tarjota erillisiä jousiammuntatilaisuuksia suurempien pakettien osana.

Kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä info(a)jousiammunnansm2015.fi tai puhelimitse 050 377 7232 / Jukka Karvonen.

2. Kuuluttaja haussa

Lauantain otteluiden sekä etenkin Senaatintorilla ammuttavien finaaleiden ajaksi haetaan kuuluttajaa. Tehtävänä on pitää paikalla oleva yleisö ajan tasalla kilpailun tilanteesta ja tapahtumista. Jos omaat kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja sinulla on mahdollisuus auttaa, ole yhteydessä!

Kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä tyovoima(a)jousiammunnansm2015.fi tai puhelimitse 0400 924 081 / Jaakko Setälä.

3. Muonitusmestari haussa

Kisojen ajaksi haetaan myös muonitusvastaavaa, joka pystyy organisoimaan talkooväelle ruoat kilpailuiden ajaksi. Vapaaehtoisia on paikalla päivittäin jopa 80 ja päivät ovat pitkiä, joten paikalle kaivataan useampi ateria. Leppävaaran Stadionilla on käytössä hyvät keittiötilat suurtalousliesillä ja apureita tehtävään on. Etsimme tiiminvetäjää, jonka tehtävänä on suunnitella ja ohjata muonitustoimintaa.

Kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä tyovoima(a)jousiammunnansm2015.fi tai puhelimitse 0400 924 081 / Jaakko Setälä.

4. Vapaaehtoisrekry

Kilpailu järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin, joten myös sinun työpanostasi kaivataan. Yksin ei ketään jätetä vaan apuna on oma tiimi sekä kokeneiden kilpailujärjestäjien taustajoukko.

Tehtäviä on kymmeniä joista osa onnistuu viiden minuutin opastuksella ja osa vaatii laajempaa asiantuntemusta alasta. Aikaisempaa kokemusta ei useisiin tehtäviin tarvita vaan vain halua järjestää hieno tapahtuma. Vaikka koko kilpailun ajaksi ei mukaan pystyisi sitoutumaan, on yhdestäkin päivästä tai ennakkoon talkoisiin osallistumisesta iso apu.

Lisätietoja eri tehtävistä ja rekrylomakkeen löydät osoitteesta www.jousiammunnansm2015.fi/vapaaehtoiset

Tapahtumajärjestämisessä saa ennen kaikkea mahdollisuuden olla mukana järjestämässä upeaa tapahtumaa. Lisäksi työvoima saa kilpailupaidan, ruokailut tapahtuman aikana ja mahdollisuuden osallistua tapahtuman kaatoon. Osa työvoimasta tulee jousiammunnan ulkopuolelta ja heille tarjotaan mahdollisuus opastettuun lajikokeiluun.

5. Tuomarikoulutus

Yksi hyvä vaihtoehto seurata tapahtumaa aitiopaikalta on tuomarina toimiminen. Tällä tavoin tutustuu myös lajin sääntöihin ja kilpailukäytäntöihin pintaa syvemmältä. Tuomarointi sopii hyvin myös juniorien huoltajille ja kansallisella tasolla on monia tuomareita, jotka eivät itse ammu jousella vaan ovat harrastuksessa mukana nuorten kautta. Kilpailun seuraaminen on usein mielekkäämpää tuomarin liivi päällä kentällä kuin kentän reunalla istuskellen.

Kisoja varten järjestetään tuomarikoulutus Espoossa 7.6. ja koulutukseen liittyvä harjoittelu on mahdollista suorittaa 14.6. HJAP:n kisoissa Ruskeasuolla. Lue lisää:www.sjal.fi/kilpailutoiminta/sjal-kilpailutuomarit/tuomarikoulutukset/espoo-7-6-2015

Kisaterveisin,

Jaakko ja Jukka
SM 2015 järjestelytiimi