Artemiksen sisämestaruus 2015

Tähtäinluokassa Olli Haavisto ampui kilpailun parhaan tuloksen ja voitti tasoitukset mukaan lukien tuloksella 571,2 voittaen selvästi toiseksi sijoittuneen Juuso Heikkilän (551,4 pistettä) ja pronssia voittaneen Janne Ristimäen (550 pistettä).

LB-luokassa ensikertalainen Olli Riuttamäki painoi tasaisen ensimmäisen kierroksen jälkeen kaasua ja vei voiton tuloksella 211. Toiseksi sijoittui Mara Anttila (197 pistettä) ennen Jyrki Tammea (195 pistettä). Taljaluokan voitti Mika Konttila.

Tämän vuoden kilpailuun osallistui 13 ampujaa. Onnittelut mestareille ja kiitokset erityisesti ensimmäistä kertaa mukana olleille!

Yhteiskuvassa kaikki mitalistit.

mitalistit2015s

Nykymuotoinen seuranmestaruuskilpailu on ammuttu vuodesta 2003. Voittajat luokittain: