Lisäinfoa SJAL:n 3D-SM-kisoista 26.7.

Tässä kisakutsua täydentävää infoa kisapaikasta ja kilpailun kulusta:

Kilpailualueen kartta löytyy tästä:

Ajoreitti kisapaikalle on opastettu Petikontieltä alkaen. Ilmoittautuminen tapahtuu kisakeskuksessa, jossa toimii myös tulospalvelu ja buffet. Buffetissa on tarjolla voileipiä, grillattua makkaraa, kylmää juotavaa, kahvia, teetä ja leivonnaisia. Karsintaradan rastien 11 ja 12 välimaastoon sijoitetaan lisäksi toinen ensiapu- ja huoltopiste, josta saa mm. vesitankkausta tarvittaessa.

Kaikissa luokissa ammutaan aluksi 24:n rastin karsintakierros. Niissä luokissa, joissa on vähintään 5 osallistujaa, ammutaan sen jälkeen 8:n rastin pudotuskierros. Pudotuskierrokselle osallistuvat karsintakierroksen 8 parasta ampujaa luokittain. Pudotuskierros ammutaan näillä näkymin luokissa yleinen vaisto, yleinen talja ja yleinen pitkäjousi. Pudotuskierros ammutaan samoin kuin karsintakierroskin, eli noin neljän hengen ryhmissä, jotka aloittavat ammunnan yhtä aikaa eri rasteilta.

Semifinaalit ja finaalit ammutaan otteluina luokissa, joissa on vähintään kolme osallistujaa. Ennakkoon nämä luokat ovat yleinen pitkäjousi, yleinen vaisto, yleinen tähtäinjousi ja yleinen talja. Semifinaali- ja finaaliradoille kaikki ryhmät lähtevät vuorotellen rastilta 1. Radat on sijoitettu siten, että yleisö pääsee seuraamaan finaaliammuntaa harjoituskentältä.

Tervetuloa kisaamaan!