Artemiksen sisämestaruus 2017

Tähtäinluokassa neljännesvuosisadan jousiammuntaa harrastanut Topi Virtanen ampui kilpailun parhaan tuloksen 525 pistettä ja voitti tasoitukset mukaan lukien 577 pisteellä uransa ensimmäisen seuranmestaruuden. Juuso Heikkilä ampui 524 ja hävisi samoilla tasoituspisteillä pisteen Topille. Kolmanneksi sijoittui Ville Kontinen yhteispistein 563.

LB-luokassa käytiin tiukka kisa, joka päättyi uransa ensimmäisen seuranmestaruuden napanneen Jani Laineen voittoon pistein 207. Hopealle sijoittui Olli Riuttamäki pistein 205 ja pronssille Kaneli Karvinen pistein 194. Viime vuoden mestari Esa Konga jäi niukasti neljänneksi.

Taljaluokassa Petri Tiainen ja Janne Kariniemi päätyivät samaan pistemäärään 538. Petrillä oli kymppejä enemmän, joten hän vei tämän vuoden seuranmestaruuden. Kolmanneksi sijoittui Mika Konttila.

Junioreiden tähtäinluokan voitti Eeli Heikkilä.

Onnittelut mitalisteille ja kiitokset erityisesti ensimmäistä kertaa mukana olleille!

Kuvassa päivän mitalistit.

Nykymuotoinen seuranmestaruuskilpailu on ammuttu vuodesta 2003. Voittajat luokittain: